Heb je last van acne? Ik kan je daarbij helpen!

Bijna iedereen heeft er weleens last van, een pukkeltje hier en daar. Misschien ben jij wel iemand die er (bijna) altijd last van heeft. Dermatotaal kan een steentje bijdragen om jouw acne zichtbaar en voelbaar te verminderen. Met een specialisatie acne, regelmatige nascholing en een flinke dosis ervaring kunnen we er samen voor zorgen dat jouw huidconditie verbetert. Met de nadruk op samen. Als je het behandelplan volgt wat we samen opstellen, zal je huidconditie verbeteren. Er zijn hierbij geen garanties. De oorzaak van acne kan namelijk met een heel aantal factoren te maken hebben waar ik je in de intake meer over zal vertellen. Door middel van het regelmatig behandelen van de huid waarbij de onzuiverheden worden verwijderd en in combinatie met het thuisgebruik van de juiste producten, kunnen we als team samenwerken om die nare rode onzuivere huid, rustig en zuiver te krijgen.

Hoe gaan de acnebehandelingen bij Dermatotaal in zijn werk?

Er vindt allereerst een intake plaats. Deze intake duurt ca. 30 minuten en kost €31,-. Dit bedrag krijg je terug na de eerste behandeling. Wat gebeurt er in de intake?

  • Het invullen van een vragenlijst die betrekking heeft op jouw huid en huidconditie.
  • FaceMapping. Dit is een vorm van huidanalyse. Lees hier meer over FaceMapping.
  • We proberen samen te bepalen waardoor je acne uitbraken krijgt. We kijken naar voeding, gewoontes, stress, medicatie, cosmetica enz.
  • Je krijgt advies wat betreft het thuisgebruik van producten.
  • Je krijgt advies hoe vaak we moeten behandelen om de acne vele malen te verminderen.

Zeg jij ja tegen een zuivere huid en wil je het acne zuiverende programma ingaan?

Goede keus! Ik zal in onderstaande uitleggen hoe het in zijn werking gaat:

Behandelingen:

Dermatotaal heeft er bewust voor gekozen om de eerste maanden niet 1x per 6 weken te behandelen, omdat dit geen zoden aan de dijk zet. Ik zal daarom een acne zuiverend programma voor jou opzetten waarbij je de eerste 4 maanden zeer kort op elkaar wordt behandeld. Dit zal 1x per week of 1x per 2 weken zijn, dit is afhankelijk van de mate van acne. In combinatie met het thuisgebruik van de producten zal de huid binnen korte tijd vele malen rustiger worden. Houd er wel rekening mee dat er altijd uitzonderingen zijn bij wie dit niet zo werkt. Na dit programma bekijken we wat nog nodig is wat betreft de tussentijd van de behandelingen.

Aanbevolen upgrades acne behandeling:

  • Het is aan te raden om Pro Power Peel in te zetten in het voor -en/of najaar. Dit is de meest krachtige professionele peeling van Dermalogica die een huidzorg zoals acne intensief behandelt met prachtige resultaten. Lees meer over Pro Power Peel.
  • Doodt de bacterie (Propioni Bacterium Acnes) die voor ontstekingen zorgt met IPL. Het licht van de MedCos IPL vernietigt de bacterie waardoor de huid tot rust komt en de acne zienderogen vermindert. Lees meer over IPL acne.

Garanties:

Er zijn geen complete garanties die ik kan bieden. Wat ik wel kan garanderen is een gezondere, gladdere huid die in een goede conditie is met de combinatie van het geadviseerde behandelplan en de producten van Dermalogica als huidverzorging thuis. De producten van Dermalogica zijn zeer doeltreffend voor alle huidcondities en zeker voor acne. Als je ervoor kiest om geen Dermalogica te gebruiken kan ik je ook geen garanties geven dat je acne snel vermindert. Uitsluitend deze producten worden in de behandelingen gebruikt. In deze behandelingen zullen, als de huid het toelaat, de peelings van Dermalogica gebruikt worden. Dit kost per behandeling €9,00 extra.

Vergoeding zorgverzekeraar:

Er is een kans dat de behandelingen worden vergoed door je zorgverzekeraar. Als je hiervoor in aanmerking wil komen zul je in de meeste gevallen (check bij je zorgverzekeraar of dit verplicht is) eerst langs je huisarts moeten gaan. De huisarts bepaalt op zijn beurt of de verzekering ingeschakeld mag worden. Zo ja, dan krijg je een verwijsbrief mee die je naar je zorgverzekeraar opstuurt.
Ik mail je na de behandeling de factuur van de behandeling die door jou verzonden moet worden naar de verzekering. De behandeling moet wel bij mij betaald worden.
Aangekochte producten worden niet vergoed.

Dermatotaal is aangesloten bij ANBOS. Dit is een organisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialistes.
Het is een eis van de zorgverzekeraar om als schoonheidsspecialiste met acne specialisatie hierbij aangesloten te zijn zodat jij jouw acne behandeling vergoed krijgt.

ProSkin Dermalogica Details Prijs
ProSkin30 / acne 30 min. €33,00
ProSkin45 / acne 45 min. €49,50
ProSkin60 / acne 60 min. €66,00
ProSkin75 / acne 75 min. €82,50
ProSkin90 / acne 90 min. €98,00
Tienerbehandeling (tot en met 20 jaar) 30 min. €31,00
Tienerbehandeling (tot en met 20 jaar) 45 min. €46,50
Tienerbehandeling (tot en met 20 jaar) 60 min. €62,00
Tienerbehandeling (tot en met 20 jaar) 75 min. €77,50
Tienerbehandeling (tot en met 20 jaar) 90 min. €93,00
Professionele peeling €10,00

Reserveer online alvast je afspraak op onderstaande button!