Dit is een intensieve, resultaatgerichte massage van de huid waarbij gewerkt wordt op het onderhuidse bindweefsel van de huid. Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid. Een goede doorbloeding in de huid betekent een fantastische celstofwisseling in de huid. De huid zal dan ook veel beter in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding in de huid kunnen rimpels, verklevingen, acne enz. ontstaan. Een goed doorbloede huid zal dan ook mooi glad, egaal van kleur zijn en een prachtige gezonde teint krijgen! De collageen- en elastine aanmaak wordt ook gestimuleerd wat zal zorgen voor een strakkere huid. Het vermindert fijne lijntjes doordat verklevingen opgeheven worden. Het brengt je huid in topconditie! Bindweefselmassage is eigenlijk topsport voor je huid. Het kan ook perfect toegepast worden op de rest van het lichaam, bijvoorbeeld op de bovenbenen tegen cellulite, de zogenaamde ‘sinaasappelhuid’. Het zal de huid van de bovenbenen zichtbaar gladder en steviger maken.

De huidverbeterende effecten van bindweefselmassage op een rij:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Versteviging van de huid
  • Verbetering doorbloeding in de huid
  • Verbeterde opname van voedingsstoffen
  • Opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Reductie van rimpels, lijntjes en littekens
  • Stimulerend op celvernieuwing
  • Versteviging en vernieuwing van onderhuids bindweefsel
  • Verjonging van de huid
  • Verbetering van de huidweerstand

Hoe gaat het in zijn werk?

Je wordt de eerste 7-12 weken een keer per week behandeld. De aantal behandelingen van de kuur varieert per persoon en per lichaamsdeel. Bij het gezicht houdt een kuur al snel 7-9 behandelingen in (dit betekent dus dat je 1x per week voor een periode van 7-9 weken bij mij in de stoel ligt). Bij bovenbenen zal de kuur minimaal 10 behandelingen zijn. Dit bespreken we voordat we gaan starten. De kuur is noodzakelijk om de huidverklevingen op te heffen en het bindweefsel te ‘resetten’. Na deze 7-12 weken bouwen we de kuur af door drie keer een keer per drie weken te behandelen. Na deze drie behandelingen kan je de keus maken om om de drie weken te blijven behandelen of om de bindweefselmassage eens in de 4-6 weken bij te houden. Om de goede resultaten vast te houden, is het ten zeerste aangeraden om het minimaal eens in de zes weken bij te houden, omdat anders het effect verslapt.

In de behandeling zal altijd eerst de rug worden behandeld. Dit wordt de segmentale behandeling genoemd. Bepaalde zones van het lichaam staan in verbinding met organen, klieren en andere weefsels. Door het bindweefsel in de zones te stimuleren, worden de corresponderende weefsels, zenuwuiteinden (gelegen in de huid en bindweefsel), de algehele doorbloeding gestimuleerd en blokkades opgelost waardoor het herstel en daardoor het effect van de bindweefselmassage optimaal wordt.


Tarieven

 

 

Behandeling Details Prijs
Bindweefselmassage 30 min. €40,00
Rittenkaart van 6 behandelingen €216,00
Bindweefselmassage 45 min. €60,00
Rittenkaart van 6 behandelingen €324,00
Bindweefselmassage 60 min. €80,00
Rittenkaart van 6 behandelingen €432,00