De Pro Power Peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe.
Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

Wat houdt een Pro Power Peel in?

Met Pro Power Peel wordt er met natuurlijke zuren gewerkt die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en celvernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.
Er worden verschillende formules gebruikt met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen binnen één behandeling toegepast worden door laag op laag te werken. Hierdoor worden in een keer meerdere huidzorgen aangepakt.
Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen, variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentati en het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power peeling ondergaat.
In een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin60 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.
Naast het feit dat het Dermalogica’s meest krachtige en snelle peeling tot nu toe is, bestaat de Pro Power Peel collectie uit een complete serie van producten die de gelegenheid bieden om steeds weer een andere peeling behandeling samen te stellen en jou steeds weer een andere ervaring aan te bieden.

De serie bestaat uit de volgende producten:

 

Onzuiverheden & Roodheid: PowerClear Peel

2% Salicylzuur gecombineerd met 10% Amandel- en 15% Appelzuur samen met een gepatenteerd Terpineol-Thymol complex.

Voordelen:Het helpt ontstekingen te voorkomen, verwijdert overtollig talg en werkt bacteriedodend.


Verheldert en egaliseert: UltraBright Peel

Vermindert de eerst tekenen van huidveroudering en egaliseert de huidskleur. 30% Melkzuur gecombineerd met Phytic Acid, Mucor Extract, Druivensap Extract en Mandarijnschil verheldert en hydrateert.

Voordelen:Verheldert de doffe huid, vermindert fijne lijntjes en hydrateert de droge huid.


Vermindert pigmentschade, fijne lijntjes en rimpels: Advanced Renewal Peel

30% Glycolzuur gecombineerd met Opuntia Flower Extract en Phytic Acid.

Voordelen:Vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert huidtextuur en behandelt hyperpigmentatie


Mag ik de Pro Power Peel ondergaan?

Aan de hand van een facemapping huidanalyse kan bepaald worden of jouw huidconditie geschikt is voor de Pro Power Peel. Het voornaamste is dat je huid een gezonde barrière heeft (deze kuur is dus niet geschikt bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis) en idealiter voorbereid is met dermalogica exfoliatie behandelingen en/of de Rapid Reveal Peel (professionele exfoliatie voor thuis) tijdens eerdere gelaatsverzorgingen. Lees ook de voorzorgsrichtlijnen hieronder!

Heb je nog nooit eerder een peeling bij Dermatotaal ondergaan?

Gezien de intensiteit van de Pro Power Peel, wil ik eerst jouw huid leren kennen en voorbereiden op de Pro Power Peel. Dit betekent dat je eerst een ProSkin60 behandeling moet hebben ondergaan ter voorbereiding op de Pro Power Peel. Indien geavanceerde peelingbehandelingen nog nieuw zijn voor jou, of je deze niet regelmatig hebt ontvangen, dan zou enkele dagen voorafgaande aan de peeling eerst de Rapid Reveal Peel voor thuis geadviseerd kunnen worden zodat de huid zich kan voorbereiden op de intensieve peeling kuur.
De Rapid Reveal Peel is ontwikkeld om synergetisch samen te werken met de Pro Power Peel en is ideaal voor het opbouwen van de tolerantie van de huid voorafgaande aan een eerste professionele peeling.
Ook is het een uitstekende optie voor iemand die op regelmatige basis een professionele peeling ondergaan en hun resultaten thuis verder willen onderhouden!

Wat kun je verwachten na een Pro Power Peel behandeling?

De huid kan er na de behandeling wat rood uitzien en wat gevoeliger aanvoelen. Mogelijk ervaar je dit een week na de behandeling: droogte, prikkelingen, jeuk, irritatie, een trekkerig en strakgespannen gevoel en schilfervorming. De tweede dag na de peeling kan pigment wat donkerder gekleurd zijn.
Voor een optimaal herstel is er een speciale post Pro Power Peel procedure kit. Ondersteun het herstel van de huid met de nazorg door je huidverzorgingregime aan te passen met hydraterende en kalmerende producten die gebruikt kunnen worden totdat de huid geen tekenen van gevoeligheid of droogte meer ervaart. Er wordt geadviseerd de Pro Power Peel post- procedure kit gedurende de eerste 2-3 dagen na de peeling thuis te gaan gebruiken.
Lees de nazorginstructies goed door. (Deze instructies krijg je mee na afloop van de behandeling en/of via Whatsapp als afbeelding)

Pro Power Peel voorzorgsrichtlijnen

 • Geen exfoliatie (of gebruik van vitamine A (Retinol) bevattende producten) gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met drie dagen erna.
 • De huid extra hydrateren 72 uur voorafgaand aan de Pro Power Peel behandeling.
 • Geen directe blootstelling aan zonlicht 72 uur voorafgaand aan de peeling tot 2-3 weken erna.
 • De gezichtshuid niet (nat) scheren minimaal 24 uur voorafgaand aan de peeling.
 • Niet harsen 72 uur voorafgaand aan de peeling tot het moment dat de tekenen van gevoeligheid van de huid door de Pro Power Peel zijn verdwenen.
 • Geen cosmetische of huidverdunnende behandelingen zoals Laser, IPL, micro-dermabrasie gedurende twee weken voorafgaand aan de peeling.
 • Geen gebruik van Roaccutane gedurende zes maanden voorafgaand aan de peeling.
 • Niet nat scheren tot 24 uur voor de behandeling.

 

Contra-indicaties:

(in onderstaande gevallen geen Pro Power Peel mogelijk)

 • Cosmetische/ medische procedures zoals Laser, IPL, micro-dermabrasie in de afgelopen 2 weken.
 • Zwangerschap, borstvoeding.
 • Actieve koortsblaasje(s) of andere besmettelijke huidaandoeningen.
 • Actieve huidaandoeningen (eczeem, rosacea etc).
 • Bij extreem droge of schilferige huid passen wij geen Pro Power Peel toe.
Pro Power Peel Details Prijs
Pro Power Peel 30 30 min. €69,00
Kuur 3 behandelingen €185,00
Kuur 6 behandelingen €364,00
Pro Power Peel 60 60 min. €119,00
Kuur 3 behandelingen €322,00
Kuur 6 behandelingen €639,00