Mijn naam is Andrea van der Plas-Klok, gediplomeerd schoonheidsspecialiste vanaf 2005. Zonder enige arrogantie vind ik huidverzorgingsspecialiste een toepasselijkere benaming, omdat bij huidverzorging en huidverbetering mijn echte passie ligt. Schoonheid komt van binnenuit. šŸ™‚

Vanaf het moment dat ik mijn diploma heb behaald, heb ik werkervaring opgedaan en diverse trainingen van Dermalogica, eenĀ cursus dermatologieĀ en specialisaties zoals acne en bindweefselmassage behaald. Met regelmaat volg ik trainingen en nascholingen om mijn vakkennis up to date te houden. Zo ben jij zeker van de beste kwaliteit en dus de beste resultaten voor jouw huid. Een gezonde huid!

Met de 7 jaar ervaring als duwtje in de rug en mede door mijn passie voor het vakĀ heb ik medio april 2013 de stap ondernomen om mijn eigenĀ praktijk te starten. Een geweldige uitdaging die mij heel goed bevalt!

Ik zou het ontzettend leuk vinden om samen de ‘gezonde huid challenge’ aan te gaan. Bij deze een hartelijk welkom in mijn praktijk!