In welke huidconditie uw huid ook is… het kan altijd beter! 110% inzet van mij en jij als degene die mijn gegeven advies in de praktijk brengt, is het recept voor een mooie gezonde huid!

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling is niet alleen puur gericht op huidverbetering, maar zeker ook op jouw ontspanning. Wil je liever wat meer massage in de behandeling, aarzel dan niet dit aan te geven. Het is jouw feestje. Voorafgaand aan de eerste behandeling zul je wat vragen invullen die betrekking hebben op de huid en huidconditie. Dit zal mij een beter beeld geven over de conditie waarin je huid op dat moment is. Facemapping, een vorm van huidanalyse, ontwikkeld door Dermalogica, zal ik gebruiken om je huid nauwkeurig te bekijken. Aan de hand daarvan kan ik een productadvies maken voor thuisgebruik.

Heeft iemand wel eens echt goed naar je huid gekeken?

Je herkent het vast wel. Je staat in de parfumerie of drogist en er staat een scala aan huidverzorgingsproducten. Dit grote aanbod kan erg verwarrend zijn. Vaak word je nog geadviseerd welke crème bijvoorbeeld te gebruiken. Echter, vaak door het dragen van make-up of een oppervlakkige kijk naar de huid door de medewerk(st)er kan een foutief advies worden gegeven. Iets dat ervoor kan zorgen dat je huidconditie alleen maar verslechtert.

Bij Dermatotaal wordt er door middel van Facemapping grondig naar de huid gekeken.

Facemapping is Dermalogica’s unieke concept op het gebied van huidanalyse.

Voorafgaand aan de Facemapping zal je eerst een aantal vragen invullen die betrekking hebben op de huidconditie. Door de antwoorden die jij geeft, krijg ik een beter beeld in het hoe en waarom van de conditie waarin jouw huid op dat moment is.

Bij Facemapping wordt je gezicht verdeeld in 14 zones. Zone voor zone zal ik de huid nauwkeurig bekijken. Aan de hand van deze nauwkeurige inspectie van de huid, kunnen we samen een gedetailleerd stappenplan opzetten voor een gezonde huidverzorging thuis. Je behandelplan wordt bijgehouden op jouw persoonlijke Facemapping kaart.

Facemapping is geheel gratis. Deze huidanalyse zal in een gezichtsbehandeling toegepast worden, maar je kan ook apart een afspraak maken hiervoor.

Boek je gratis Facemap nu online!