acne-3

Acne is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Het kan allerlei oorzaken hebben, namelijk erfelijkheid, hormonen en talgproductie. Acne kan als cosmetisch storend worden ervaren. Heb jij ook last van acne en wil je graag dat je huid verbetert? Dan biedt de MedCos IPL-methode de uitkomst. Na een IPL acne behandeling is de huid een stuk rustiger en tevens een stuk minder rood. Je kan dus zichtbaar resultaat verwachten.

De behandeling

Het licht van de MedCos IPL vernietigt de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acne zienderogen vermindert.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van ongeveer 2 weken. Afhankelijk van de ernst van de acne bepaalt de behandelaar bij aanvang of de kuur toepasbaar is en hoeveel behandelingen er nodig zijn met de meest optimale frequentie. Dit kan ook vaker dan 1 keer per 2 weken zijn. Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Let wel: de huid zal tot rust komen en er zienderogen beter uitzien, maar acne komt vaak van binnenuit en/of heeft hormonale oorzaken, waardoor het probleem altijd terug kan komen.

TIP: Vervolg deze behandeling met de acne behandelingen (specialisatie Dermatotaal) en Pro Power Peel behandelingen.

*IPL/SHR-behandelingen zijn niet toepasbaar bij mensen met een negroïde huid.

Acne (gemiddeld 6-8 behandelingen nodig)DetailsPrijs
Gelaat€79,00
Wangen (incl. jukbeenlijn)€59,00
Nek / Hals€119,00
Schouders / Rug€119,00
Rug uitgebreid€159,00
anbos-paars