Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op je oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) en SHR (Super Hair Removal) methode voor jou kan betekenen. Je bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

De behandeling

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

In totaal heb je zo’n 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast is het advies om 1 onderhoudsbehandeling per jaar te doen, voor een optimaal en langdurig effect.

Voordelen

  • Nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen
  • Geen ingegroeide haartjes of stoppels
  • Vrijwel geheel pijnloos
  • Kwaliteit en optimale veiligheid
  • Haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen
  • Sneller dan andere systemen ( benen in 20 minuten in plaats van 1,5 uur)

*IPL/SHR-behandelingen zijn niet toepasbaar bij mensen met een negroïde huid; de IPL-onthaarbehandelingen zijn niet toepasbaar bij mensen met dons- of overgangsbeharing en met blonde, grijze of rode beharing wegens het te lage pigmentgehalte in de haren. Er wordt altijd gestreefd naar een haarreductie van 80-90%, echter kan er nooit een garantie gegeven worden over het uiteindelijke resultaat.

Ontharen gezicht (gemiddeld 8-10 behandelingen nodig) Details Prijs
Wenkbrauwen tussenstuk €29,00
Kaaklijn (incl. bakkebaarden) €59,00
Wangen (incl. jukbeenlijn) €59,00
Bovenlip €29,00
Kin €39,00
Bovenlip en kin €60,00
Hals €59,00
Gehele gezicht (excl. oorschelpen en hals) €119,00