Op IPL gebied is huidverjonging de nieuwste ontwikkeling. Heb je last van een grauwe, onrustige huid of couperose, acne, pigmentvlekken en rimpels? Een IPL behandeling biedt uitkomst. De MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd, zodat de conditie van het bindweefsel sterk verbetert. Het resultaat is een jeugdigere en vitale huid.

Huidverbetering en huidverjonging dankzij IPL

Dankzij de IPL huidverjonging behandeling zijn zeer goede resultaten te behalen. Rond het 25ste levensjaar begint de huid te verouderen. Eerste tekenen zijn rimpels, couperose en verslapping van de huid. Het collageen in de huid wordt minder. Ook invloeden van buitenaf zijn van invloed op het proces. Denk aan de zon, luchtvervuiling en roken. De laserbehandeling stimuleert de huid en geeft het die frisse uitstraling terug.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt de MedCos IPL op het huidoppervlakte geplaatst. Door achtereenvolgende flitsen wordt de huid behandeld. De huid neemt het licht van de MedCos IPL op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. Uw huid ziet er fris en jong uit. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden deze behandeling wekelijks te herhalen. De behandeling zelf duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Het is raadzaam om iedere 2 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het behaalde resultaat optimaal te houden. Tussen de behandelingen zit een rustperiode van 1 tot 2 weken.

TIP: Combineer deze behandeling met Pro Power Peel en bindweefselmassage en wees verzekerd van een optimaal resultaat! Dit kan niet gelijktijdig, maar wel voor en/of na deze behandeling.

*IPL/SHR-behandelingen zijn niet toepasbaar bij mensen met een negroïde huid.

Huidverjonging (gemiddeld 6-8 behandelingen nodig) Details Prijs
Gelaat €119,00
Hals €79,00
Decollete €79,00

Meest gestelde vragen huidverbetering / huidverjonging

Veroudering is in de genen vastgelegd en dus individueel bepaald. Maar ook omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol in het verouderingsproces van de huid. Met name de huid wordt meer dan
andere organen blootgesteld aan factoren uit de omgeving. De meest schadelijke invloed voor een versnelde veroudering is de chronische belasting met UV-straling, afkomstig van zonlicht. Andere
factoren die het verouderingsproces van de huid versnellen zijn nicotinegebruik, zwaartekracht en klimatologische (hitte, wind) omstandigheden.

  • De huid wordt dunner
  • Vorm en samenstelling van de huid verslechtert, er ontstaan rimpels
  • Poriën in de huid verwijden
  • De talg- en zweetproductie neemt af, de huid droogt makkelijk uit
  • Pigmentverschuivingen treden op en ouderdomsvlekjes ontstaan
  • Bloedvaatjes verwijden en couperose kan ontstaan

De MedCos IPL SHR geeft in korte flitsen hoog energetisch licht af dat op de huid wordt gericht. Dit licht wordt door de huid geabsorbeerd waardoor een huidverjongend effect wordt bereikt.
Gepigmenteerde en rode vlekjes vervagen, poriën in de huid verkleinen en huidverslapping en rimpelvorming worden tegengegaan.

Ideaal is een lichtgekleurde huid. Mensen met een donker getinte huid (huidtype VI), of zongebruinde huid kunnen niet behandeld worden.

De duur van een behandeling is afhankelijk van het te behandelen oppervlak en varieert tussen de 10 en 15 minuten.

De ontstane warmte tijdens de behandeling is vergelijkbaar met een prikkeling/ tikje op de huid. Gewoonlijk is de behandeling voor iedereen goed te doen.

Doorgaans zijn 6 tot 8 behandelingen nodig om een optimaal effect te bereiken waarbij de huid frisser toont en de textuur van de huid is verbeterd. Ten einde dit resultaat optimaal te houden adviseren wij iedere 2 maanden een onderhoudsbehandeling, omdat het verouderingsproces continu door blijft gaan.

Tussen opeenvolgende behandelingen van de kuur ligt een periode van 1-2 weken.