Onze huid is ons grootste orgaan. Het orgaan dat tegen al het vuil van buitenaf, (uitlaatgassen, luchtvervuiling) en onze eigen transpiratie, afvalstoffen en talg moet opboksen om zichzelf schoon te houden. Logisch dus dat we onze huid best een handje mogen helpen. Dit doen we natuurlijk door middel van huidverzorging. Hierbij is de basis het allerbelangrijkst: Reinigen, conditioneren en smeren, smeren, smeren, dus ook tegen de zon! Je weet waarschijnlijk ook wel dat de zon onze huid uitdroogt en veroudert. Zonnebescherming is dus anti-rimpelcrème nummer 1..! Voor je 18e levensjaar loop je de meeste zonneschade aan je huid op. Je huid heeft een ontzettend goed geheugen en onthoudt alle verbrandingen die je ooit opgelopen hebt, wees dus voorzichtig en heel zuinig op je huid! Zonneschade aan je huid uit zich in pigmentvlekken, huidveroudering, rimpels en soms huidkanker.

Bij Dermatotaal ben je aan het goede adres om acne, zonneschade en huidveroudering te behandelen in de vorm van bindweefselmassage, peelings en de huidverbeterende producten van Dermalogica.

Acne

Bijna iedereen heeft er weleens last van, een pukkeltje hier en daar. Misschien ben jij wel iemand die er bijna altijd last van heeft. Dermatotaal kan een steentje bijdragen om jouw acne zichtbaar en voelbaar te verminderen. Door middel van het regelmatig behandelen van de huid waarbij de onzuiverheden worden verwijderd en in combinatie met het thuisgebruik van de juiste producten, kunnen we als team samenwerken om die nare rode onzuivere huid, rustig en zuiver te krijgen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Daarbij is er ook een kans dat je de behandelingen gedeeltelijk vergoed krijgt. Dit ligt geheel en al aan je zorgverzekeraar en een beetje aan je huisarts. Je hebt namelijk een verwijsbriefje nodig van de huisarts.

Dermatotaal is aangesloten bij ANBOS. Dit is een organisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialistes.

Huidcondities

In welke huidconditie uw huid ook is… het kan altijd beter! 110% inzet van mij en jij als degene die mijn gegeven advies in de praktijk brengt, is het recept voor een mooie gezonde huid!

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling is niet alleen puur gericht op huidverbetering, maar zeker ook op jouw ontspanning. Wil je liever wat meer massage in de behandeling, aarzel dan niet dit aan te geven. Het is jouw feestje. Voorafgaand aan de eerste behandeling zul je wat vragen invullen die betrekking hebben op de huid en huidconditie. Dit zal mij een beter beeld geven over de conditie waarin je huid op dat moment is. Facemapping, een vorm van huidanalyse, ontwikkeld door Dermalogica, zal ik gebruiken om je huid nauwkeurig te bekijken. Aan de hand daarvan kan ik een productadvies maken voor thuisgebruik.

Lees meer over Facemapping

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal gebeurt in zo’n gezichtsbehandeling? In de prijslijst staat dit verteld …