Mijn handen + Dermalogica + jouw huid =

De perfecte formule voor een gezonde huid


Dermatotaal in Rijnsburg pakt acne en huidveroudering anders aan, een aanpak die echt werkt!  Huidverbetering en acne

Een goede gezichtsbehandeling begint met vakkennis  van een huidverzorgingsspecialist. Bij Dermatotaal ben je dan op het goede adres. Met ondertussen 10 jaar ervaring waarin al vele huiden aan mijn handen voorbij zijn gegaan en regelmatige trainingen en nascholing voor mijn acnespecialisatie mijn vakkennis up to date houden, is jouw huid in mijn handen veilig. De automatische piloot komt niet in het woordenboekje van Dermatotaal voor. Per behandeling bekijken we samen wat jouw huid nodig heeft op dat moment. Zo behalen we de beste resultaten. Altijd. 

Lees hier meer over acne(behandelingen). Geen acne? Lees meer over jouw huid en de daarbij behorende behandelingen.

Lees meer...
(Bindweefsel)massage 

Hoofdpijn, nekklachten, rugklachten, niet helder kunnen denken, wazig zien enz... Deze duidelijke, maar soms ook vage klachten zijn signalen van het lichaam. Deze signalen kunnen duiden op een dieperliggende oorzaak, maar heel vaak zijn het overbelaste spieren. Ook op dit gebied pas ik de behandeling per keer aan op de klachten die jij aangeeft. '

Bij bindweefselmassage worden huidveroudering, verslapping, rimpels, fijne lijntjes, een vale teint en cellulitis aangepakt. De doorbloeding, de aanmaak van collageen en elastine van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid zienderogen steviger wordt, lijntjes vervagen, de huid wordt gladder en de teint prachtig!

Lees meer over massage of bindweefselmassage...Dermalogica

= no-nonsense, geen glamour, geen beauty. Gewoon pure huidverzorging waar ingrediënten zoals o.a. minerale oliën, gedenatureerde alcohol, parfum, synthetische kleurstoffen en lanoline bewust eruit gelaten zijn om een risico op allergie en irritatie te minimaliseren. Plus de juiste hoeveelheid actieve werkstoffen is de perfecte formule voor een gezonde huid!

Lees meer...


Leuk vinden
Kaart
Opbellen
E-mail
Info