Mijn handen + Dermalogica + jouw huid =

De perfecte formule voor een gezonde huid

Facemapping

Heeft iemand wel eens echt goed naar je huid gekeken?

Je herkent het vast wel. Je staat in de parfumerie of drogist en er staat een scala aan huidverzorgingsproducten. Dit grote aanbod kan erg verwarrend zijn. Vaak word je nog geadviseerd welke crème bijvoorbeeld te gebruiken. Echter, vaak door het dragen van make-up of een oppervlakkige kijk naar de huid door de medewerk(st)er kan een foutief advies worden gegeven. Iets dat ervoor kan zorgen dat je huidconditie alleen maar verslechtert.

Bij Dermatotaal wordt er door middel van Facemapping grondig naar de huid gekeken.

Facemapping is Dermalogica's unieke concept op het gebied van huidanalyse.

Voorafgaand aan de Facemapping zal je eerst een aantal vragen invullen die betrekking hebben op de huidconditie. Door de antwoorden die jij geeft, krijg ik een beter beeld in het hoe en waarom van de conditie waarin jouw huid op dat moment is.

Bij Facemapping wordt je gezicht verdeeld in 14 zones. Zone voor zone zal ik de huid nauwkeurig bekijken. Aan de hand van deze nauwkeurige inspectie van de huid, kunnen we samen een gedetailleerd stappenplan opzetten voor een gezonde huidverzorging thuis. Je behandelplan wordt bijgehouden op jouw persoonlijke Facemapping kaart.

Facemapping is geheel gratis. Deze huidanalyse zal in een gezichtsbehandeling toegepast worden, maar je kan ook apart een afspraak maken hiervoor. 

Boek je gratis Facemap nu online!

 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info