Mijn handen + Dermalogica + jouw huid =

De perfecte formule voor een gezonde huid

Bindweefselmassage

Dit is een intensieve, resultaatgerichte massage van de huid waarbij gewerkt wordt op het onderhuidse bindweefsel van de huid. Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid. Een goede doorbloeding in de huid betekent een fantastische celstofwisseling in de huid. De huid zal dan ook veel beter in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding in de huid kunnen rimpels, verklevingen, acne enz. ontstaan. Een goed doorbloede huid zal dan ook mooi glad, egaal van kleur zijn en een prachtige gezonde teint krijgen! De collageen- en elastine aanmaak wordt ook gestimuleerd wat zal zorgen voor een strakkere huid. Het vermindert fijne lijntjes doordat verklevingen opgeheven worden. Het brengt je huid in topconditie! Bindweefselmassage is eigenlijk topsport voor je huid. Het kan ook perfect toegepast worden op de rest van het lichaam, bijvoorbeeld op de bovenbenen tegen cellulitis, de zogenaamde 'sinaasappelhuid'. Het zal de huid van de bovenbenen zichtbaar gladder en steviger maken.

De huidverbeterende effecten van bindweefselmassage op een rij:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Versteviging van de huid
  • Verbetering doorbloeding in de huid
  • Verbeterde opname van voedingsstoffen
  • Opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Reductie van rimpels, lijntjes en littekens
  • Stimulerend op celvernieuwing
  • Versteviging en vernieuwing van onderhuids bindweefsel
  • Verjonging van de huid
  • Verbetering van de huidweerstand

Hoe gaat het in zijn werk?

Je wordt de eerste zes weken een keer per week behandeld. Dit is een kuur om de huidverklevingen op te heffen en de huid 'schoon' te maken. Na deze zes weken bouwen we de kuur af door drie keer een keer per drie weken te behandelen. Na deze drie behandelingen kan je de keus maken om om de drie weken te blijven behandelen of om de bindweefselmassage eens in de zes weken bij te houden. Om de goede resultaten vast te houden, is het ten zeerste aangeraden om het minimaal eens in de zes weken bij te houden, omdat anders het effect verslapt. 

Een behandeling van je gezicht en decolleté duurt 45 minuten. In deze 45 minuten wordt eerst je rug behandeld. Dit wordt de segmentale behandeling genoemd. Het bloedvatenstelsel loopt natuurlijk door het hele lichaam. Door eerst de rug te behandelen zal de algehele doorbloeding in het lichaam beter zijn, waardoor de effecten van de bindweefselmassage in bijvoorbeeld het gezicht of de benen vele malen beter zullen zijn. 

Bij actieve acne in het gezicht kan ik bijvoorbeeld niet het gezicht masseren, maar zeker wel de rug en de nek als de huid daar rustig is. Hier kunnen namelijk ook weer verklevingen aanwezig zijn die de acne kunnen verergeren. Door deze verklevingen weg te nemen, bestaat er een verhoogde kans dat de acne in het gezicht vermindert.

De kosten:

Kuur gezicht/decolleté (6-12x) : Per behandeling van 45 minuten €45,-.

Kuur benen (6-12x) : Per behandeling van 60 minuten €60,-.

Kuur buik (6-12x) : Per behandeling van 30 minuten €30,-

Mocht je de gehele kuur gelijk bij de eerste behandeling betalen, dan ontvang je 10% korting op de eerste 6 behandelingen. Op de onderhoudsbehandelingen wordt geen korting gegeven. De eerste 6 behandelingen kan je zelf online reserveren, 1x per week. Bij de eerste afspraak wordt bepaald hoeveel behandelingen nodig zijn. Mochten er meer behandelingen worden geadviseerd, dan plannen we deze verder in.


 Kaart
Opbellen
E-mail
Info