Mijn handen + Dermalogica + jouw huid =

De perfecte formule voor een gezonde huid

Acne behandelingen

Hoe gaan de acnebehandelingen bij Dermatotaal in zijn werk?

Er vindt allereerst een intake plaats. Deze intake duurt ca. 30 minuten en kost €30,-. Dit bedrag krijg je terug na de eerste behandeling. Wat gebeurt er in de intake?

  • Het invullen van een vragenlijst die betrekking heeft op jouw huid en huidconditie. 
  • FaceMapping. Dit is een vorm van huidanalyse. Lees hier meer over FaceMapping.
  • We proberen samen te bepalen waardoor je acne uitbraken krijgt. We kijken naar voeding, gewoontes, stress, medicatie, cosmetica enz. 
  • Je krijgt advies wat betreft het thuisgebruik van producten.
  • Je krijgt advies hoe vaak we moeten behandelen om de acne vele malen te verminderen.

Zeg jij ja tegen een zuivere huid en wil je het acne zuiverende programma ingaan?

Goede keus! Ik zal in onderstaande uitleggen hoe het in zijn werking gaat:

Behandelingen: Dermatotaal heeft er bewust voor gekozen om de eerste maanden niet 1x per 6 weken te behandelen, omdat dit geen zoden aan de dijk zet. Ik zal daarom een acne zuiverend programma voor jou opzetten waarbij je de eerste 4 maanden zeer kort op elkaar wordt behandeld. Dit zal 1x per week of 1x per 2 weken zijn, dit is afhankelijk van de mate van acne. In combinatie met het thuisgebruik van de producten zal de huid binnen korte tijd vele malen rustiger worden. Houd er wel rekening mee dat er altijd uitzonderingen zijn bij wie dit niet zo werkt. Na dit programma bekijken we wat nog nodig is wat betreft de tussentijd van de behandelingen. 

Garanties:  Er zijn geen complete garanties die ik kan bieden. Wat ik wel kan garanderen is een gezondere, gladdere huid die in een goede conditie is met de combinatie van het geadviseerde behandelplan en de producten van Dermalogica als huidverzorging  thuis. De producten van Dermalogica zijn zeer doeltreffend voor alle huidcondities en zeker voor acne. Als je ervoor kiest om geen Dermalogica te gebruiken kan ik je ook geen garanties geven dat je acne snel vermindert. Uitsluitend deze producten worden in de behandelingen gebruikt. In deze behandelingen zullen, als de huid het toelaat, de peelings van Dermalogica gebruikt worden. Dit kost per behandeling €8,50 extra. 

Vergoeding zorgverzekeraar: Er is een kans dat de behandelingen worden vergoed door je zorgverzekeraar. Als je hiervoor in aanmerking wil komen zul je eerst langs je huisarts moeten gaan. De huisarts bepaalt op zijn beurt of de verzekering ingeschakeld mag worden. Zo ja, dan krijg je een verwijsbrief mee die je naar je zorgverzekeraar opstuurt. Ik geef na de behandeling een factuur mee die opgestuurd moet worden naar de verzekering. De behandeling moet wel bij mij betaald worden. Reserveer online alvast je afspraak op onderstaande button!
Kaart
Opbellen
E-mail
Info