Mijn handen + Dermalogica + jouw huid =

De perfecte formule voor een gezonde huid

Behandelingen Dermatotaal 

Acnebehandelingen 

Dermatotaal pakt acne grondig en doelgericht aan met een behandelplan in combinatie met de producten van Dermalogica. Binnen 2 tot 4 maanden (afhankelijk van de mate van acne) zal de huid op deze manier veel rustiger worden. Daarbij is er een kans dat je de behandelingen vergoed krijgt door je zorgverzekeraar.

Lees meer...

Bindweefselmassage 

Pak rimpels, lijntjes, verslapping en cellulitis in de huid stevig aan met bindweefselmassage. De huid zal zichtbaar gladder worden, beter doorbloed zijn en veel steviger worden. Bovendien zal de teint van de huid mooier worden en de product opname vele malen beter. Het is topsport voor de huid! Dus zonder injectables en operaties een gladdere, strakkere en gezonde huid en bovendien een huid die aan het werk gezet wordt, fijn! 

Lees meer...

Lichaamsmassage 

Heb je vaak last van hoofdpijn of zelfs migraine of pijn in je lichaam? Gebruik je daardoor ook vaak pijnstillers? Misschien heb je wel last van overbelaste spieren of spierknopen. Stop met het in slaap sussen van de pijn met pijnstillers en kom in actie! Massage zorgt ervoor dat verzuurde spieren of spierknopen weer worden doorbloed waardoor er weer zuurstof bij de spier kan komen. Dit zal ervoor zorgen dat de spiervezels weer ontward worden en de blokkade in de spier er dus niet meer zal zijn. Dit zal resulteren in een ontspannen lichaam en hoofd wat ervoor zorgt dat je concentratie verbetert en je humeur ook. ;-)

Lees meer...

Indian head massage

Na deze ontspannende massage over de kleding heen zal je hoofd helder van geest zijn en je concentratie beter. De spieren in de schouders, nek, armen, hoofdhuid en gezicht worden met afwisselende druk gemasseerd waardoor je weer ontspannen de dag aan kan. 

Lees meer...

Suikeren

Ontharen met suiker is een eeuwenoude manier van ontharen. De suiker hecht vooral aan het haar en bijna niet aan de huid. De huid zal daarom na het ontharen niet zo gevoelig en rood zijn, wat wel het geval is na harsen. Bovendien worden de haren met de haargroeirichting mee eruit getrokken. Dit minimaliseert het risico op afgebroken haren, waardoor haren zachter en lichter van kleur terugkomen. Het hele lichaam kan met suiker onthaard worden. 

Lees meer...

Verven en epileren

Naast deze behandelingen horen behandelingen als het verven van wimpers en wenkbrauwen en epileren van de wenkbrauwen er uiteraard ook bij.

Bekijk de prijzen of maak meteen een afspraak door online te boeken of bel/app of mail naar 0646103040 of mail@dermatotaal.info.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info