Welkom

This is not a beauty salon...

_________________________

Huidverzorging en huidverbetering

...Welk huidtype heb ik? Wat kan ik doen om van die vervelende acne af te komen? Hoe verzorg ik mijn huid het best om voortijdige huidveroudering te voorkomen?... Deze vragen komen u wellicht bekend voor. Bij Dermatotaal wordt er secuur naar uw huid gekeken en specifiek behandeld met de kwaliteitsproducten van Dermalogica. Naar aanleiding daarvan wordt u geadviseerd met betrekking tot productgebruik thuis.

lees meer... 

This is not a facial...


_________________________


Dermalogica

= no-nonsense, geen glamour, geen beauty. Gewoon pure huidverzorging waar ingrediënten zoals o.a. minerale oliën, gedenatureerde alcohol, parfum, synthetische kleurstoffen en lanoline bewust eruit gelaten zijn om een risico op allergie en irritatie te minimaliseren. Plus de juiste hoeveelheid actieve werkstoffen is de perfecte formule voor een gezonde huid!

lees meer...   

I love Dermalogica...

     

 

 

 

 

                   

 

      

 

______________________ 

Massage

Hoofdpijn, nekklachten, rugklachten, niet helder kunnen denken, wazig zien enz... Deze duidelijke, maar soms ook vage klachten zijn signalen van het lichaam. Deze signalen kunnen duiden op een dieperliggender oorzaak, maar heel vaak zijn het overbelaste spieren. Op dit gebied kan ik u van dienst zijn door een massage uit te voeren tot een bepaald niveau...

Lees meer... 


Massage

 

 ________________________


Meer weten?


Bekijk de website en/of aarzel niet contact op te nemen.

0646103040

mail@dermatotaal.info

         

  ________________________


Openingstijden


dinsdag 9.00 u - 17.00 u

donderdag 19.00 u - 21.00 u

zaterdag 8.30 u - 11.30 u

 

 

 Dermatotaal is aangesloten bij

Anbos logo

 

Volg ons!